: :

Access Bars

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt,

moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen?

Wat doet het?

Een Access Bars-sessie is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

Op zijn minst voelt het alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Hoe werkt het?

De BARS (engelse woord voor staven) zijn energiebanen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten.

Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd.

Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd.

Wat levert het op?

Mensen die een Bars-behandeling ondergaan hebben minder last van:

stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine.

Het is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt. Dat kun je tijdens of na de behandeling merken. De veranderingen, die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 á 4 weken.

Mensen ervaren na afloop van een Bars-sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt!

"Wat is er nog meer mogelijk?"

Zo ontspannen als een monnik die al jaren mediteertHersenscans voor en na Access Bars behandeling

Bekijk ook eens deze video op YouTube, waarin hersenscans tonen hoe een Bars-behandeling de mentale staat wijzigt naar de meditatieve staat van die van een ervaren monnik.

Over de behandeling

Tijdens de behandeling lig je aangekleed op een massagetafel of een stoel. Terwijl de punten op je hoofd zacht aan worden geraakt lig je heerlijk ontspannen. Ik werk in principe in stilte. Wil je liever praten, dan is dat ook helemaal goed. Voor de behandeling maakt dit niets uit.

Tarief

Bij volwassenen duurt de Access Bars-behandeling 60 tot 90 minuten en kost tijdens de Corona-periode € 65,- euro (normaal € 80,-).

Ben je nieuw in de praktijk? Dan betaal je voor je eerste Access Bars-behandeling slechts 45,-

Aangepaste maatregelen vanwege Corona

We mogen gelukkig weer behandelen, maar omdat het COVID19-virus nog niet onder controle is vinden de behandelingen plaats volgens de richtlijnen van het RIVM en mijn beroepsvereniging CAT. Alle genomen maatregelen zijn er om jouw en mijn gezondheid zoveel mogelijk te waarborgen. Daarom reken ik op je medewerking en je begrip. Lees de Corona-maatregelen goed door voordat je de praktijk bezoekt.

Afspraak maken

Mail naar info@hervindjebalans.nl of bel/Whatsapp naar 06-50 57 91 27.