: :


Hoi! Mijn naam is Cindy, hieronder geef ik je een kijkje in mijn persoonlijkheid en mijn leven.

Mocht je meer willen weten, vraag er dan gerust eens naar!


Energy flows where attention goes

Je kunt alles wat je wilt

Geluk ervaar je als denken, voelen en doen in balans zijn

Je grootste talent is zijn wie je bent

Reiki I + II

Ik heb het geluk door 2 fantastische Reiki-masters te zijn opgeleid, 1 in het oosten van het land en 1 in het westen.

In 2012 besloot ik Reiki I te doen bij Reikimaster Bernadette van der Ende in Arnhem. Ik wilde in staat zijn onze pasgeboren dochter te helpen indien nodig. Ik had me niet gerealiseerd dat ik eerst met mezelf aan de slag zou gaan. Ik was niet gewend om goed voor mezelf te zorgen en stond daar ook nooit bij stil. Anderen gingen altijd voor.

Wat ik wel altijd heb gedaan is luisteren naar mijn intuïtie, al kon er wel een flinke tijd voorbij gaan voordat ik actie ondernam.

Ik ben gewend om met de stroom van wat het leven op mijn pad brengt mee te bewegen. Dat leverde me altijd mooie dingen op.

Zo ook nu, ik volg de stroom, en mijn hart. Ik vind het heerlijk om Reiki te geven. Als ik Reiki geef voel ik me in mijn kracht staan, ik ben dan volledig bij mezelf en in verbinding met de ander.

Degenen die ik behandelde gaven aan het liefst iedere week een behandeling te krijgen. Dus ik besloot om van mijn hobby mijn werk te maken en mijn eigen praktijk te beginnen.

Vandaar dat ik in 2019 Reiki II deed bij Reikimaster Jeanette Stengs-Smits in Castricum. Ik was namelijk inmiddels verhuisd van Arnhem naar Castricum.

Access Bars

Ik had jaren terug al gehoord over de fantastische effecten van Access Bars en besloot destijds om te ervaren wat het was.

De behandeling maakte me nieuwsgierig. Ik viel in slaap op de behandeltafel en dit was mij - die graag de touwtjes in handen had - nog nooit gebeurd.

Ik voelde me fantastisch daarna en alsof ik de hele wereld aankon.

In 2019 besloot ik om het zelf te leren en ik deed dit bij Simone Bakelaar in Heiloo.

En belangrijke en waardevolle vraag bij Access Bars is "Wat is er nog meer mogelijk?". Nou dat merkte ik!

Inmiddels heb ik mijn vaste baan als communicatieadviseur ingeruild voor een eigen praktijk als energetisch behandelaar.

Ik kwam in een flow waarbij alles zo soepel verliep dat ik wist dat ik op de juiste weg was.

Ik besloot in mezelf te investeren en deed de opleiding NLP Practitioner waardoor ik in rap tempo een nog betere versie van mezelf ontdekte.

Situaties die ik voorheen lastig vond gaan nu ontzettend makkelijk. Ik word niet snel van de wijs gebracht en kom snel weer in mijn kracht te staan als het wel gebeurt.

Ik ben niet zo snel meer bang en geniet juist van het verkennen van wat er allemaal mogelijk is in mijn leven.

Kleurrijk

Ik ben veelzijdig, flexibel, betrokken, snel enthousiast, oplossingsgericht en denk in mogelijkheden. Ik bekijk het leven van de zonnige kant en houd van groei en ontwikkeling.

Mijn kernwaarden:

dankbaarheid, plezier, liefde, verbinding en inspiratie.

Mijn energiegevers:

 • inspirerende mensen en verhalen
 • dansen, wandelen, lachen en genieten
 • Disney-/animatiefilms, pianoles
 • persoonlijke ontwikkeling
 • gezondheid en welzijn
 • communicatie, psychologie en taal


Een kleine greep uit mijn leven:

 • 10x verhuisd (NH, GLD, UK, DE)
 • gescheiden ouders, getrouwd en moeder
 • (bijna) burn-out door zorgtaken, een enorm verantwoordelijkheidsgevoel, perfectionisme en de insteek dat het morgen wel beter wordt als ik maar die ene oplossing vind
 • mijn balans en energie hervonden door denken, voelen en doen in balans te brengen
 • werkervaring in marketing, communicatie, eventplanning, facturatie, reporting, inbound callcenter, horeca
 • internet, e-facturatie, betalingsverkeer, telecom, kantoorartikelen, zorgverzekeringen
 • medewerker t/m leidinggevende, adviseur, key user, trainer, en nu ook zzp'er met eigen praktijk :-)


Wat mij beweegt

Wat ik bezit is een groot aanpassingsvermogen en een drive om mensen te ondersteunen en te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Als het gaat over welzijn en gezondheid, dan heb je mijn aandacht. De effecten van Mindset, Voeding en Beweging op je gezondheid, energiebalans en geluksgevoelzijn mijn voornaamste studiegebied. Ik leef vanuit de overtuiging dat ik alles kan doen wanneer ik het echt graag wil. Ik ben een doorzetter met veerkracht en zoek lessen in mijn ervaringen. Ik volg mijn innerlijk kompas en geniet van die reis.


De balans: zorg versus zelfzorg

Ik maak mensen graag blij. Een vriendelijke lach of even wat persoonlijke aandacht is een krachtige en o zo eenvoudige manier om dat te bereiken. Ik haal plezier uit het helpen van anderen, ik krijg er energie van. Inmiddels heb ik wel geleerd dat het net zo belangrijk voor me is om goed mezelf te zorgen. Anders voelt het niet goed meer en kost zelfs het helpen van anderen mij energie. Het welbekende verhaal van "zet eerst je eigen zuurstofmasker op en dan die bij anderen". Als jouw spreekwoordelijke "kopje" vol is, heb je meer om te geven aan een ander. En hieruit is ook mijn missie ontstaan...


Mijn missie

Ik wil vrouwen die zorgen voor anderen bekrachtigen, zodat zij weer voldoening en plezier halen uit het helpen van anderen.

Moeders, juffen, mantelzorgers, vrijwilligers, medewerkers in de zorg. Iedereen die veel tijd en energie besteed aan anderen en daardoor soms zichzelf uit het oog verliest of ervaart geen andere keus te hebben. Ik wil hen helpen de balans te hervinden zodat ze in staat zijn die waardevolle zorgtaken te doen met een gevoel van voldoening en plezier.

Mijn visie is namelijk dat als we in staat zijn de balans te vinden tussen wat we voelen, denken en doen, wij schitterende dingen creëren. Zo maken we samen de wereld een stukje mooier.


De kracht van dankbaarheid

Voor mij is dankbaarheid een van de belangrijkste manieren en makkelijkste manieren om je energie te verhogen en je goed te voelen. Het is mijn 'way of life' geworden. Als je naar de piramide van Hawkins kijkt (zie de afbeelding hieronder) zie je waarom het een goed idee is om dankbaarheid toe te passen in je leven, net als plezier en liefde.

Terugkijkend op mijn leven tot nu toe, met vele pieken en dalen, is alles precies gegaan zoals nodig was om te komen waar ik nu ben. En daar ben ik enorm dankbaar voor. Ik heb in mijn leven veel mooie lessen mogen leren en nog veel meer mooie mensen ontmoet. Mensen die me steun gaven, inspireerden, motiveerden en tot actie hebben aangezet. Al deze mensen dank ik hiervoor